Newsfeed

Massive Destruktion: Don` follow any rules!

Massive Destruktion - Mercenaries

Massive Destruktion is a thrash metal band from the island of Puerto Rico. The band was founded in 2007 by vocalist Abraham Baez and ex drummer Rob Torres. The band has been playing on the Puerto Rican metal scene for twelve years and it is recognized as one of the bands that inspired the thrash metal movement that exists on the Puerto Rican metal scene today. Mercenaries is the first full-length from this fine and interesting band.

The concept of Mercenaries represents the new image that the band has, where they don’t follow any rules but their own. The tracks talk about politics, war, death and how all this affected our way of life and civilizations. The band’s goal with this album is to be able to represent the metal music scene of Puerto Rico. The track Nations Of Doom,

After four years since the formation the band went on hold due to personal situations. In 2014 the band started playing again but for a short period of time. Two years later the band have a line-up changes with new musicians. They still played thrash metal, but with a more aggressive approach and a new look. To this day the band its still recognized as one of the bands that inspired the newest thrash metal movement that exists in Puerto Rico Today.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*