Newsfeed

Sempiternal Dusk: My heartbeat pounds with suffocating force

Sempiternal Dusk - Cenotaph Of Defectuous Creation

Sempiternal Dusk return with their second full length of primitive death metal doom entitled Cenotaph Of Defectuous Creation. Five tracks of pummeling mid-tempo death played with intent and a disdain for modern death metal cliché. Recorded and mixed at The Autopsy Room (Drawn And Quartered, Splatterhouse, Aldebaran) and mastered by Dredged Oblivion. The murky production of the previous full-length has been dialed back in favor of a bolder and sharper sound, while retaining the despondent atmosphere. Featuring new and nice artwork by the unholy D. Desecrator.  The track Spears Of Pestilence,

A statement from a fan about the music from Sempiternal Dusk, «Here in the putrid darkness of the tomb, my heartbeat pounds with suffocating force. The plague has pummeled the marrow from my bones, and now it’s coming for my soul. I open my mouth to scream, and charnel earth gorges my throat. This is the end».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7073 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*