Newsfeed

Atomic Witch: Not pretentious

Atomic Witch – Void Curse

Atomic Witch is from Cleveland and they have released their debut EP Void Curse the last day of August. After years of decaying and rotting inside a mental prison, taking various forms and shape shifting in the shadows, the spectral limbs necessary to form this abomination have been forcefully stitched together and their horrific corpse can at long last move. The track Funeral Luck,

The band is nearly unable to categorize , Atomic Witch are like an extreme metal milkshake, taking elements of death metal, crossover thrash metal, grind, and even bits that lean toward technical or progressive without being pretentious, in this case it only adds to the intensity of the barrage they are firing out of. The track Casket Dragger,

Conjuring up the caustic, battery acid aggression and ghostly wails of early black and thrash with the pummeling, tremolo, chainsaw gunfire of death metal, Atomic Witch do not seek to worship any one scene or time period. Atomic Witch is probably for fans of Extol, Tourniquet, Repulsion and Sepultura.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*