Newsfeed

Cid Hemlock: Young and talented

Cid Hemlock – Enouement

Cid Hemlock was born on May 16, 1995 in Mexico. He started the band Bad Voodoo together with the current musicians in 2015 as a singer and guitarist, with the evolution of the band he became the lead singer, guitarist and front man. This year he began his solo career and recently the album Enouement was released. This is the bitter-sweetness of arriving at the future, seeing how things turned out, but not being able to tell your past about it. Besides telling a story, this album aspires to inspire the bedroom artist, to encourage the disturbed to make changes, to help others clear their way to the light, just like music cleared mine. The track Cid Hemlock prefers, quite proggish he said about Time, 

The track Overture,

The track Inside,

The track Carry On?

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*