Newsfeed

Horrid Apparition: Leading the black thrash wave

Horrid Apparition - Evil Reigns

Horrid Apparition is a fierce black-thrash metal outfit containing members from France and Holland. Drawing influences of legends such as Bathory and Slayer, their demo Evil Reigns is a hard-hitting and straight to the point sonic attack! With bands such as Midnight and Hellripper leading the black thrash wave, Horrid Apparition have come to blaze their own trail, and this demo is just the beginning….The title track Evil Reigns,

Fun fact: This duo are also involved in DungeönHammer, an old-school black metal band who released their debut album Infernal Moon last year. The track Baphomet,

Links:
Facebook
Bandcamp

 

Om Ulf Backstrøm (5759 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*