Newsfeed

Tableau Mort: Exiting black metal outfit

Tableau Mort - Veil Of Stigma. Book I. Mark Of Delusion

Tableau Mort is a black metal outfit founded in November 2017 in London, United Kingdom by musicians of Romanian origin. The musicians are former members of bands such as Sin, Indian Fall or Justonefix, The Exiled all with a solid reputation within the metal underground community. The current  line-up, George Topor – guitar/keys/backing vocals, Cristian Giurgiu – guitar, George Bratosin – drums/backing vocals, Marek Basista – bass, James Andrews – lead vocals. The track Broken On The Wheel,

In 2018 the band started working on their first album recording their first album Veil Of Stigma. Book I. Mark Of Delusion. The complete material was recorded between July 2018 and February 2019 and then mixed and mastered by Neil Haynes at the well-known Parlour Studios UK. The album artwork was crafted by Alex Shadrin – Nether Temple Design. The track Impending Corruption,

Whilst Tableau Mort describe themselves as a black metal band, but there are many aspects and layers to their sound, delivering modern and powerful music. Drawing inspiration from across the many sub-genres of metal, the band values the creation of an atmospheric and emotional sound that is both melodic and melancholic. Vocally, Tableau Mort mix orthodox chanting with frenzied screams to expand on their macabre foundations. In my opinion this is very good black metal music. The track Fall Of Man,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*