Newsfeed

Mutilatred: No frills, no glossy image, all sickness

Mutilatred - Ingested Filth

Mutilatred actually exist for one reason… to pummel your rotting corpse to a pulp! No frills – no glossy image – all sickness! A bombastic combination of old school New York death metal, slam, and putrid death grind with heavy down tuned guitars, pounding shotgun blasts, and enough groove to beat someone’s face into oblivion. Last day in August the band released the album Ingested Filtered and here are the title track Ingested Filth,

Not only have the band shared the stage with underground legends such as Suffocation, Defeated Sanity amongst others, they were handpicked by Trevor Strnad of The Black Dahlia Murder to join their tour with Midnight and Temple Ov Void. Mutilatred are  on the rise and the future of primitive brutal death metal probably belong to them! The band is from Toledo and it was members of Goltzius, Serpent Speech, Premonitions Of War that founded the band some years ago.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*