Newsfeed

Thrashfire: Leading Turkish act

Thrashfire – Into The Armageddon

 The band Thrashfire is proably the leading act in Turkish thrash metal scene. The band have just revealed the cover art, track list and the first advance single from their sophomore album entitled Into The Armageddon, which is set to be released via Xtreem Music on October 10th in CD format. The track Wisdom Of Sacrilegious,

Thrashfire emerged in 2006, releasing their first demo in 2007, a promo EP in 2010 and their debut album Thrash Burned The Hell in 2011. In 2015, the band signed to Xtreem Music and released a new EP entitled Vengeance Of Fire. Thrashfire have played with bands such as Destruction, Artillery, Rumble Militia, Venom Inc, as well as numerous shows within Turkey and a mini tour in Germany in 2017, where

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6690 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*