Newsfeed

Ray Alder: Finally, time to sit down and write!

Ray Alder - What The Water Wants

Fates Warning vocalist Ray Alder is set to release his first solo album with InsideOutMusic entitled What The Water Wants.  The set includes 10 melodic and versatile songs created with assistance from guitarists Mike Abdow (Fates Warning touring member) and Tony Hernando (Lords Of Black) as well as drummer Craig Anderson (Ignite, Crescent Shield). The album was mixed by Simone Mularoni (Rhapsody, Michael Romeo, DGM) and will be released worldwide on October 18th, 2019. The title track What The Water Wants,

Alder states, «For the last year I have been writing with Mike Abdow, guitarist/bassist Tony Hernando and my longtime friend Craig Anderson on drums. The album was mixed by Simone Mularoni who worked tirelessly with me to give this project the great sound we felt it deserved. I have had the ideas for a while but never had the time to actually sit down and write. But since Fates Warning had taken a break from writing and touring I finally had the chance to assemble the album. I hope you all enjoy it as much as we did writing and recording it!».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3474 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*