Newsfeed

Viuda Negra: Trepidation rhythms

Viuda Negra - Al Final/In the End

Legendary Spanish heavy metallers Viuda Negra have released their brand new video for the track Viviré, which is taken off from the band’s debut full-length Al Final/In the End, recently released on 2-CD and 12 LP through Fighter Records.

The new album from Viuda Negra is a work full of intense heavy metal and hard rock tracks that made them mythical in the 80’s within Spain’s metal scene. Now these songs have a new recording and interpretation, with the current sound and arrangements, offering us a real metal feast where you’ll cprobably enjoy those guitar duels, the shuddering solos and endless trepidation rhythms that will not leave any lover of the genre indifferent to it. The track Guitarra Infernal + Hellish Guitar,

The track Al Final + In the End,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5848 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*