Newsfeed

Extinction: With new bass player

Extinction - The Apocalypse Mark

A few years after their last acclaimed album, the historical thrash death metal band Extinction return to the scene with the renewed line-up and the new upcoming album The Apocalypse Mark. The album has been recorded at Davide Billia’s Mk2 Studio (Anthropofagus, Beheaded) and will be released via Revalve Records in October 18th.

Extinction is a thrash death metal band formed in 1995, characterized by a balanced mix of death and thrash metal, influenced by bands like Pantera, Sepultura, Death, Slayer, Pestilence, Morbid Angel.

The band states, «After four years, our bassist Marco Vicenza has decided to leave Extinction and to take new paths. We thank him for his important contribution and for the good times spent together! The new bassist is Lorenzo Catolla». The title track The Apocalypse Mark,

Extinction are: Filippo Howling SStar Collaro – vocals, Danilo Bonuso – guitars, Marco Hellfire Campanati – guitars, Lorenzo Catolla – bass, Alberto Scrivano – drums

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7217 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*