Newsfeed

The Light In The Ocean: Moody and thoughtful melodies

The Light In The Ocean - The Light In The Ocean

The town Minneapolis name comes from the Native American Dakota memory – water, and the Greek police city. The band The Light In The Ocean is from Minneapolis and the last part of the band name can be inspired by the Native American Dakota memory – water. The band The Light In The Ocean brings their special blend of atmospheric, moody and thoughtful melodies for those in search of solace.  The line-up: Jared Emery – Guitars, Sax and Vocals , Jacob Ewert – Drums, Keys and Vocals, Travis Freudenberg – Bass and Growls, Chris Johnson – Electric Guitar. The Light In The Ocean proves that there are many not necessarily so famous band that plays very good and interesting music.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*