Newsfeed

Infamy: Play balls to the walls

Infamy - Age Of Deceit

Infamy is a band based out of Bangalore, India that plays a mix of 80s traditional heavy metal and hard rock. The musicians in Infamy states «We play balls to the wall heavy metal fusing influences from 80s traditional and thrash metal bands with hard rock bands like Whitesnake, Blue Murder, Badlands, Motley Crue, Ratt, Warrant etc.

 The band has released their debut EP Age Of Deceit earlier this year. As the title suggests, the overall theme of the EP revolves around the fact that everything we think we know about politics, religion, media and all the other institutions is fundamentally wrong and that there exists a reptilian race that has been ruling us for millennia. The track Day Of Retribution,

Listeners can expect 5 tracks of pulverizing old school heavy metal in the vein of bands like Judas Priest, Megadeth, Motorhead, Accept and Saxon. The track Age Of Deception,

Line-up: Nehal Shastri – Vocals/bass on all tracks, Vocals on Age Of Deception and Day Of Retribution), Vineesh Venugopal – Vocals (Hellfire, Fatal Freedom), Aashish Gururaj – Guitars/Vocals (Guitars on all tracks, Vocals on Smoking Gun), Govind Narayanan – Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3770 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*