Newsfeed

Emity Trap: Piano and heavy prog

Emity Trap - Night

Piano and heavy prog metal sound to be a good combination, and Emity Trap delivers that. Maria Kosma is a pianist, bassist and guitarist living in the in Exter in South West UK. Emity Trap became her solo project, when no one else in her band (currently known as Chiasmodon) liked the name Emity Trap. It is an outlet for her, mostly but not limited to, piano creations that extend beyond the heavy metal scope of the band. 

Her piano songs tend to follow a new age style, while songs involving more instruments are on the heavy prog metal side and even though the biggest part is written by her, nothing would have been finished without the help of her bandmates, and a couple of other good friends. Maria Kosma is hardworking and clever but even she could do everything herself.

She had a few piano songs and a concept album idea and even though the biggest part is written by her as mentioned, and after enormous much work the debut album Night was finished.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4082 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*