Newsfeed

Phantasmal: Black/death metal hybrids

Phantasmal - Ansaan Syntyneet - Ansaan Kuolleet

The debut album from the Finish black/death metal band Phantasmal is Ansaan Syntyneet. Ansaan Kuolleet translated from the Finnish language is Trap Born – Trap The Dead. The track Häpeäpaalu (Pillory),

Ansaan Syntyneet – Ansaan Kuolleet serves as a solid point of entry for fans of the black/death metal hybrids, blasting and bursting their way through the six tracks that are presented in this dark and dismal record. Phantasmal invite you to take a deep dive into the highly distorted and muddy riffs, a versatile vocal performance that carries an extreme sound through an atmospheric journey, and the raw aesthetics of Ansaan Syntyneet – Ansaan Kuolleet. The track Aseeton (Unarmed),

The track Cremation By Lava,

Line-up: Leevi Kämäräinen – Guitars, bass, vocals and Niilo Kämäräinen – Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*