Newsfeed

Undead: Adding some purulent ingredients

Undead - Existential Horror

The band Undead are set to release their debut album Existential Horror. Diving into the deepest horrors of the human mind and the human soul, the Undead horde serves some filthy and repulsive old school death metal. In addition the music is blasting and bulldozing deeply rooted in the classic releases and following the path of the ancient masters of the genre. While actually adding some purulent ingredients of their own and making the album a truly intense sonic feast! Dare to spend half an hour plus with this ferocious, vicious, aggressive and relentless metal of death straight from the grave… The album was mixed and mastered by Tore Stjerna at Necromorbus Studio. Cover art by Branca Studio. You can check out the video for the opening track, Haunted By Hate,

In the year of the Serpent, 2013 of human era, with the experience of their previous lives and the hunger of the dead, the Undead resurrected and rose from their graves in order to hunt, haunt and drink the blood of the living. In 2015, they started spreading the disease with Blood Enemy as their first attack, a weapon of mass destruction with the shape of a 7″ vinyl limited to 333 copies. Two songs of Death Cult to bring to the known world and beyond sickness, nightmares and madness. In 2016, the blood of their enemies was once again vomited in conspiracy with Morbid Bastards Records (Indonesia), as a limited cassette tape edition.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*