Newsfeed

Resurrect Tomorrow: Broad listening appeal

Resurrect Tomorrow – The Wolf

The enclosed picture of the band Resurrect Tomorrow is from world’s most famous nature park, Grand Canyan and UNESCO has declared the park as part of the World Heritage Site. So famous isn`t the band yet, but their reputation is increasing every day so to say. Resurrect Tomorrow and have been around since 2012, and the debut came in 2013. Tthe sequel album The Wolf came two years ago. Recently that album have been released in a new version as The Wolf The Awesome Deluxe Remastered Edition. The title track The Wolf,

Resurrect Tomorrow is from Utrecht inThe Netherlands. The band that creates music with a high level of intensity that retains a similarly high level of broad listening appeal. Whilst seeming straightforward, many songs contain hidden depths that make repeat listening a worthwhile undertaking. The track Slaver`s Crown,

Sporting a bombastic sound and dramatic lyrics, often retelling tragic tales, Resurrect Tomorrow strikes a confrontational tone where nothing is beyond question. Their latest release features six songs of non-stop riffing with a melodic focus that gets stuck inside the deepest recesses of your brain. Like the protagonist of the title track, The Wolf’s melodies will probably seek to haunt your dreams forever. The track At The End,

Sporting a brutal sound and lyrics to match, Resurrect Tomorrow launched themselves into the fray with their first album A Dying Lie. A heavy album filled with often very personal stories, it strikes a confrontational tone where nothing is beyond question.

A varied background and plethora of musical experience brings together a set of musicians that when put together realize an intense feeling of raw metal. A less is more and no-subtelty attitude means that nothing is ever loud enough, as the band strives to give 100% every step of the way.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*