Newsfeed

Blame Zeus: With raspy and powerful female voice

Blame Zeus - Seethe

Blame Zeus is a band, from Oporto, Portugal, which began in December 2010. With influences that range from blues to metal, progressive and alternative rock, like Alice in Chains, Tool, A Perfect Circle, Clutch and Ghost, their music does not belong to only one style. Their main objective is to create exciting and innovative music and, above all, that appeals to the inner most profound core of our selves. In November the band released their new album Seethe. The track with the short name No,

Inspired by the old school of rock and metal, but focused on doing something new, they intertwine nice melodies with interesting lyrics, creating intimate surroundings with a strong rock sound, and combining heavy guitars with the raw tone of a raspy and powerful female voice.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*