Newsfeed

Resurrect Tomorrow: Seek to haunt your dreams forever

Resurrect Tomorrow - The Wolf The Awesome Deluxe Remastered Edition

Trash metal from The Netherlands by Resurrect Tomorrow, and they deliver trash metal with a brutal but tight sound, The listener could expect fast and melodic riffs guided by thunderous drums and loud but melodic vocals. It’s thrash metal with roots from the eighties, reinvented with a 2017 sound! Their new offering is The Wolf The Awesome Deluxe Remastered Edition. The track Wolf,

Resurrect Tomorrow from Utrecht in The Netherlands is a band that creates music with a high level of intensity that retains a similarly high level of broad listening appeal. Whilst seeming straightforward, many songs contain hidden depths that make repeat listening a worthwhile undertaking. The track Bleed,

Sporting a bombastic sound and dramatic lyrics, often retelling tragic tales, Resurrect Tomorrow strikes a confrontational tone where nothing is beyond question. Their latest release features six songs of non-stop riffing with a melodic focus that probably gets stuck inside the deepest recesses of your brain. Like the protagonist of the title track, The Wolf’s melodies will maybe seek to haunt your dreams forever. The track Slayer`s Crown,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4733 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*