Newsfeed

Rhodium: Painful with mental illness

Rhodium – Sea Of The Dead

Antonis Taniskidis have directed, filmed and edited the song Delerio from the band Rhodium and their new album Sea Of The Dead. Delerion tells a classic story of tale madness, oppression and abuse. The lyrics and the script were written by Aspa Feanor and the video clip is based on true events and memories. With this song Rhodium gives a message that mental illness can be very painful for sufferers, but society without stigmatizing them has to stand by them more.

Two years ago Rhodium was formed by Loukas Wolv Antoniou and he want to focus on his twist of progressive power metal. Last year Rhodium released the well receive debut album Scream Into The Void. The band manages to craft a mix of modern heavy metal sounds, and nice melodies, where the centerpiece is the powerful progressive guitar breaks. Aspa Feanor composed most of the lyrics with her great poetic inspiration, which combine themes of personal experiences and profound emotions. Rhodium had great additions of Stelios Pavlou on drums, Sergio Tellis on guitars and the charismatic frontman Mike Livas!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4489 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*