Newsfeed

Abbinormal: Crisis both mental and physical

Abbinormal - 1996

Italian crossover group Abbinormal have released a new official video for the track Epileptic Fit. It’s a song that describes the crisis both mental and physical, that one can face due to an epileptic state. This another short, electric, angry burst taken from the band’s debut album, the rapid fire 1996 which was released worldwide via Sliptrick Records recently.

The original body of tracks on the debut album were written dating back to the year of the album title and now more than 20 years down the road, guitarist Max Maestrelli along with Eric Vieni (vocals and keyboards), Marco Comini(bass) and young, powerful drummer Luca Caccitore, the band have written 7 more pieces and rearranged the old songs that have never actually been released before. On Facebook the band claim that they plays grindcore death metal. The track Urban Massacre,

The track Low,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4253 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*