Newsfeed

Dissorted: Reputation as a thrilling live band

Dissorted – The Final Devide

Germany’s Dissorted, originally founded in 2004 and re-formed in Munich in 2009 offer melodic thrash metal! Somewhere between the neckbreaking riffs of bands like Exodus and Testament mixed with the traditional vein of Iced Earth. These guys have found their own identity and now present their long-awaited debut album The Final Divide, which comes out after their 2014 EP I. The track Deserter ( Age Of The Wolf).

After countless shows in which the band has earned the reputation of being an impactful live band, the quintet began recording this album at the Frankin Studios in Munich at the end of last year. The 10 new tracks were mixed and mastered at Munich Dreamsound Studios by Jan Vacik and Flo Nowak, who are already known for their work with bands like Graveworm and Serenity, Archetype Design being responsible for the nice artwork. The track Bloodshed Divine,

The Final Divide offers over 45 minutes of music and should probably make the heart of every thrash metal fan with a preference for a lot of melody and a faster beat. The band have gained a reputation as thrilling live bands through rousing concerts all over Germany.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*