Newsfeed

War Dogs: With tribute to Mark Sheldon (R:I.P.) of Manilla Road

War Dogs - Die By My Sword

The Spanish quintet War Dogs plays old-school epic heavy metal and have inked a deal with Fighter Records for the release of their debut album Die By My Sword, which is set to be released on January 9th 2020 on CD and 12 “LP. Die By My Sword is an album of pure heavy metal where US epic heavy metal influences by bands such as Manilla Road, Visigoth, Omen, Eternal Champion, are mixed with classic elements of bands like Iron Maiden, Judas Priest and Mercyful Fate. The title track Die By My Sword,

War Dogs was founded four years ago and after completing their lineup during the following two years, they released their debut EP in 2018, being able to play alongside bands such as Omen or Alien Forces. During the first half of 2019, War Dogs recorded their debut full-length Die By My Sword at the Blackstage Studios in Alicante, being then mixed in Sweden by Olof Wikstand from Enforcer. The song The Shark is a tribute to Mark Sheldon (rip) of Manilla Road and also features the collaboration of the current band’s vocalist Bryan Patrick.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3765 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*