Newsfeed

Oath Of Cruelty: A culmination of spastic, frenetic riffs and urgent blasting energy

Oath Of Cruelty - Summary Execution At Dawn

«Houston the Eagle has landed» is a very famous quote from 1969. Now fifty years later the Houston band Oath Of Cruelty soon will land their new album Summary Execution At Dawn. The track Victory Rites Of Exsanguination,

Texas based death/thrash unit Oath OF Cruelty will unleash Summary Execution At Dawn this winter on Dark Descent Records. Oath OF Cruelty`s long-awaited first full-length album comes after the achieved underground acclaim with a pair of demos and the 2014 Hellish Decimation 7-inch vinyl EP. Summary Execution At Dawn will be released December 9 on CD, digital, black vinyl and gold vinyl. The track Stabbing Forth With Invincible Damnation,

Vocalist Dave Callier calls the album, «A culmination of spastic, frenetic riffs and urgent blasting energy, punctuated by sadistic, harsh lyrics delivered via barbarous, grating vocals».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*