Newsfeed

Matterhorn: “Wonderwall” understand the band!

Matterhorn - Crass Cleansing

The Matterhorn is a mountain of the Alps, the main watershed between Switzerland and Italy. It’s formed by the German names Matte, valley or meadow, and Horn, peak. Matterhorn is also a bandname, and this version is from alpine country Switzerland. The track Bydying,

The debut album from the death metal/speed metal Matterhorn Crass Cleansing was released last year. Thirteen days ago a new remixed version of Crass Cleansing was released. The album was remixed by the famous and clever JB “Wonderwall” Van Der Wal because he understands the band. The Remastere also contains two new live recorded bonus tracks Bydying and Clarity, to show an insight on their forthcoming sophomore album, presenting the band in its actual state and to cut the biased sights on what they do. The track Clarity,

The band states, «Reworked to come closer of how you know our songs live, to fit our vision and most important, to show the group’s capability as an outstanding and inventive group, more precisely… The new playtime is 49 minutes. All new artworks and layouts».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6730 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*