Newsfeed

Weight Of Emptiness: Skilled Chileans

Weight On Emptiness - Conquering The Deep Cycle

Santiago Metropolitana is a region of Chile and is also home to Chile’s largest international airport, as well as the high-flying band Weight Of Emptiness. The band is a progressive doom metal/death metal band which is probably not so well known in Europe? This is actually quite unfair. The reason is that they are very skilled, and sounds very good. Maybe a mix of Omnium Gatherum, Nailed To Obscurity and November would be a proper description of the music from Weight Of Emptiness?! As written before the band have now released the album Conquering The Deep Cycle, and here are the track Conquering,

Weight Of Emptiness was formed in 2015 in Santiago, Chile and its debut album Anfractuous Moments For Redemption» was released in March 2017. The track The Flame,

The track Lapse Of Insanity,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*