Newsfeed

Fate Of Faith: Healt resort and heavy metal

Fate Of Faith - Black Heaven

Bad Ragaz is a municipality in the Wahlkreis. The town is the home of a famous natural spring and is a popular spa and health resort destination. The band Fate Of Faith is from Bad Ragaz and are becoming more and more popular. Swiss heavy metal band Fate Of Faith released their debut album Black Heaven some weeks ago. The album was recorded, mixed and mastered at RinoRecords in Mels, Switzerland. The band are inspired of bands like Metallica, Megadeth and Ghost. The title track Black Heaven,

The band was founded by Jonas Grünenfelder and Dominque Ackermann three years ago without a real plan what would eventually become of it. Always dreaming to perform in front of millions of people. Noah Laternser and Patrick Sahin completed the band, which came back to life after a slightly longer dry spell. In just two months, the band managed to rework a stage show and grabbed the crowd with their self-written heavy metal riffs on the hybrid 2018. The track Boisterous Silence,

The style of Fate of Faith is special. And since the first day, the members of Fate Of Faith have been singing, performing and playing in unison, as if they have been playing together since the beginning of their lives. Since the founding of the band, they have been able to touch and leave people of different generations, thanks to their frequent presence in the public. And by the way, they always continue to record new music. The track Rise Of The Wolves,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*