Newsfeed

Legion Of Bokor: Lot of singing techniques

Legion Of Bokor - #Digital_Life

Imagine about 100 years of stage experience in many rock and metal-styles bound together in one band. Imagine a singer who is well versed in a lot of singing techniques, like clean vocals, from crooning to rapping as well as screaming and growling. Imagine a punch in the audience’s face with every song and catchy choruses for a fascinating rock show. This is what Legion Of Bokor is about! Their second full-length album is entitled #Digital_Life. The track Creator Of Brutality,

The band was founded in Vienna in 2010, they are a solid support for international bands to get the party started as well as a headliner that takes every location down to Zombietown. In the beginning of 2014 they teamed up with a new drummer and now they h finally released their first self-titled studio-album. The title track #Digital Life,

The track Hell Of A Fight,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*