Newsfeed

Sahar Ajdamsani:  A literary and musical work for world peace

Sahar Ajdamsani - Dream World

Sahar Ajdamsani is famous Iranian singer & poet.The song Dreamy World was released with the poem and vocal of Sahar Ajdamsani. Please note, This is not an official music video for Dreamy World song, this is a video with English translation of poem to audience can knows the poem & vocal.

Dream World piece in Declamation version (because singing is forbidden and prohibition for women in Iran) with poem and vocal of Sahar Ajdamsani (famous Iranian singer & poet) and the composition and arrangement of Giovanni Amighetti (famous Italian composer), the first piece and main piece of   Dreamy World album was released.

Dreamy World album, a literary and musical work for world peace. With the poems of Sahar Ajdamsani on the theme of world peace, which she also declaim them. In this album, each piece is composed by a composer from one country, & overall, artists from 12 countries have collaborated on this album. The album features 11 pieces, with composers from Italy, Germany, Spain, France, US, India, Sweden, Qatar, Australia, Greece and Netherlands composing the pieces.

The goal of Sahar Ajdamsani is to bring artists from all around the world together in this album to showcase world peace, and that all nations and countries want world peace. The Dream World album will be released this winter, and each piece features a music video with an English subtitle for international audiences because poems & vocal is in Persian.

One of the highlights of this album is the variety & difference of each piece to other one. The variety of different styles and colors of different countries and different styles of composers that make it attractive.

Sahar Ajdamsani was a born in 1996, is a poet, lyricist, singer, photographer and author, and has published two poetry 5th Season Of The Earth &  I Flew To The Moon  & her English song book will publish soon with publisher in US.

She won the Black & White International Photography Festival in Greece last year under the name Emancipation and in May of this year, with the English lyrics Censorship at the WILDsound Festival International poetry festival based in New York was selected as the first Iranian award-winning literary event in the field of social poetry in the United States. This lyrics is about women rights.

Recently, the Global Photographic Union Of Photography for the first time has introduced the Iranian photographer Sahar Ajdamsani as the representative of this prestigious photography art center Iran. This union, along with the International Federation Of Photographic Art (FIAP), is recognized as the world’s two hub of photography

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7217 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*