Newsfeed

Our Hate: Eager to keep it real

Our Hate – Defiled By Evil

The band Our Hate states, «No nonsense, no frills, no high-tech feats. Just pounding heavy and neck breaking hardcore/metal music in your face». The EP Defiled By Evil is their newest effort.

In five years Our Hate have spill their guts aggressively and bring their music in a mix of (somewhere between) hardcore and metal. All members gained experience in previous bands from the Belgian hard scene (Hard Resistance, Crawlspace, Cooperate and Scarred Mind). On stage, Our Hate promise an impact in many lobe by playing their music heavy, loud and intensive. Our Hate are always eager to keep it real on every stage, big or small, home or abroad! The title track Defiled By Evil, 

Well over 100 shows in Belgium, Netherlands, Germany, Luxembourg & Spain have made Our Hate a well-oiled machine forcing crowds to bang their heads and exploding in their collective ears and minds. Musical influences from different kinds of heaviness are covered and blended into a pounding metal sound which ensures that Our Hate shows never become monotonous.

The group released their debut album, Hate Will Prevail, in 2017 and now after extensive touring over the last couple of years, Our Hate are as mentioned above ready to bring you their latest venomous EP, Defiled By Evil, which will be released worldwide via Sliptrick Records.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5532 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*