Newsfeed

Timecode Alpha: With many guest muscians

Timecode Alpha - Place Du Martyr

Place Du Martyr is the second album by Swedish thematic, symhonic melodic prog act Timecode Alpha. The band was founded ten years ago by composer Peter Lazar, teaming up with writer/performer Ken Sandin (Alien, Kee Marcello) and lead vocalist Mads Clausen (Biscaya). The title track Place Du Matyr,

This new album has prominent guest performers such as Gunnar Westlie (DaVinci), Mats Johansson (Asia), Alen Brentini a.o. on lead guitars and Zoltan Csörsz (Flower Kings, Karmakanic) on drums and many, many moore. The track Scapegoat,

The track Don`t Let My Heart Be Broken is a co-write by Ken Sandin with Alannah Myles.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*