Newsfeed

Alhena: From Bydgoszcz!

Alhena - Breaking The Silence… …By Scream

Until recently, I had never heard of the town of Bydgoszcz. Now I have and the city is in Poland and the band Alhena is from Bydgoszcz. The band Alhena are: Marta Bejma (vocal), Piotr Kowalski (keyboards), Tomasz Bogulski (guitar), Piotr Grugel (drums) and Patryk Durko (bass). Their new album is Breaking The Silence… …By Scream. The track Breath,

The group was formed in January 2010 as a realization of passions for making their own music visions by people who met shortly after leaving previous music groups. Piotr Kowalski, Tomasz Bogulski and Piotr Grugel are the three remaining founding members. The track Alhena,

The band states, «Similar thinking and hearing, together with various fascinations and life experiences have resulded into present form of music expression. In our opinion, such expression might be interesting for people who look for compositions with their own, unique form. This is the reason why we don’t want to call the kind of music we make unequivocally. We are leaving it up to the receivers».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*