Newsfeed

Skullcrush: Barbarian Horde

Skullcrush - Archaic Towers Of Annihilation

Phoenix is the largest city and capital of the state of Arizona. It is also the seat of the Maricopa County. In the Navajo language, the town is called Hoozdo while it is called Fiinigis by the Western Apaches. Phoenix also have a death metal band called Skullcrush.

Emerging from their desert crypts, the Barbarian Horde known as Skullcrush from Arizona are set to unleash their mighty primitive assault on their debut full length, Archaic Towers Of Annihilation. Building off of their critically acclaimed Visions Of The Firestorm Eclipse’ EP the band will release the album December 20th. An album with probably one of the strongest and most primal death metal releases of 2019!

The new album is an update and a clear step forward from the bands EP Visions Of The Firestorm Eclipse. As always the band live up to their name and crush skulls. As their college in Gatecreeper and Vastum, Skullcrush capturing the new wave of old-school death metal. Barbarian and raw music.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*