Newsfeed

Street Lethal: From the darkest alleys of Barcelona

Street Lethal – Welcome To The Row

Street Lethal plays a powerful heavy metal sound with catchy riffs, vibrant guitar solos, a great attitude and the special voice of Hell Rose Lethal, where they merge classic influences in the vein of Judas Priest, W.A.S.P., Warlock and Iron Maiden with modern sounds in the tradition Skull Fist, Striker, Cauldron, Stallion, something that will surely please any lover of good heavy metal. Their new album was released two days ago and here are the track Tyrants,

Street Lethal were born in 2014 from the darkest alleys of Barcelona and that same year they released their first EP entitled Chainbreaker, a live recording entitled Live From the Street in 2015 (11 tracks including versions of Running Wild, Holocaust, X-Bolt, Black Sabbath and Motörhead. Then a sophomore EP entitled Look Out! And Stay In The Streets in 2016, all of them independently while building a name within the national heavy metal scene. In 2017, Street Lethal changed drummer and incorporated a second guitarist, completing the current lineup that recorded the above mentioned debut full-length album. The title track Welcome To The Row,

Line-up: Hell Rose Lethal – vocal, Criss Lethal – guitar, Dann Atomic Lethal – guitar, Guilty Lethal – bass, Eric Killer Lethal – drums.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*