Newsfeed

Unbounded Terror: Pleasing reunion!

Unbounded Terror - Faith In Chaos

Mallorca is one of the islands of the Balearic Islands located in the Mediterranean just off the coast of Spain. 29 years ago the band Unbounded Terror was formed in Mallorca. Unbounded Terror is actually one of the first Spanish death metal bands.The band was formed from the ashes of band Toxic Waste, and after that they were called Putrefeact Monstruosity until April 1991, when they adopted the name Unbounded Terror. 27 years ago the band released their debut full-length album Nest Of Afflication, but in the beginning of the next year they will reelase their sophomore album Faith In Chaos. The track Hidden From The Light,

In 1993 the band disbanded but in April 2019, Vicente J. Payá motivated by some people and fans to reunite Unbounded Terror and seeing that it was the right time.  decided to bring back to life the band new members, remaining as the only original member. They immediately started to write new songs and, in the meantime, they played their reunion show, 26 years after their last show, at the prestigious Iberian Warriors Metal Fest on 29th of September. Right after that, in October 2019 they entered and recorded their new album 28 years after their debut, signing with Xtreem Music (ex-Drowned Prod.) The track Insidious,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*