Newsfeed

Gone Are The Days: Post groove metal

Gone Are The Days - There

Gone Are The Days were formed in Saint Petersburg in 2017, when a bunch of experienced musicians from different Russian cities joined together with the common aim of creating metal music which would combine the simplicity of catchy melodies and fierce old school riffs. The genre of the music can be defined as post groove metal, for it is a mixture of old-school fierce riffs, metalcore elements and catchy melodies with melancholic post-rock mood featuring both clean and extreme vocals. The track Involved,

There is the band’s debut album and the album is about the general life issues. Intensified by original emotional message-delivering, the atmosphere of sincere anger and determination flavored with authentic melancholy would probably fascinate many metal fans. The track Дорогая (Pocket Honey),

Line-up: Vladimir Poruntsov – vocal, guitar, Dmitry Mukhamedov – vocal, Max Faber – vocal, Sergey Sukhanov – lead guitar, Grigory Sergeyev – bass.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*