Newsfeed

Hyperia: Wailing vocals and shredding guitars

Hyperia - Insanitorium

Canadian thrash metal/death metal group Hyperia have released the first single taken from their forthcoming album Insanitorium. The track is called Asylum and comes accompanied with a new official video.

The group stats, «Asylum is one of the more story-based tracks off the album, and in a way it’s the unofficial title track for Insanitorium. It captures the entire concept of the album and along with the video illustrates the whole dark and isolated vibe Hyperia are aiming to portray».

Hyperia are known for their wailing vocals, shredding guitars and fast, heavy music. Formed by Colin Ryley and Marlee Ryley in September 2018, they found 3 members from the metal community and hit the ground running. With the release of their debut EP Fish Creek Frenzy, Hyperia has been thrashing venues and have been taking the metal community by storm. The track Dystopia,

Colin and Marlee Ryley are former members of short lived folk metal band Loremaster and long lived melodic death metal and Skymir. Jordan Maguire is a past member of black/death metal band Pecado. David Kupisz and Scott DeGruyter are both long time members of the local music scene in Calgary.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*