Newsfeed

Daemoniac:  Recorded in mythical Sunlight Studios

Daemoniac - Dwellers Of Apocalyps

Daemoniac the Italian worshipers of the Swedish death metal sound of the 90s, have just revealed details of their sophomore album which will be entitled Dwellers Of Apocalyps and will be released next Thursdag through Xtreem Music. The track Rebellion,

Daemoniac were formed at the end of 2013 by Max (ex-Horrid founding member) who was joined by Matt (ex-Horrid drummer). In 2015 they released their debut EP Lords Of Immolation through Xtreem Music, which also released their debut full-length Spawn Of The Fallen, in 2017.

Now the band returns with their sophomore album Dwellers Of Apocalypse, which just like all their previous works has also been recorded in Sweden by the famous producer Tomas Skogsberg at his own mythical Sunlight Studios. Capturing the authentic essence of the darkest, heaviest and brutal Swedish death metal.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*