Newsfeed

Carmilla: Hemlin granting the Carmilla sound

Carmilla – Surrender Or Die

The single Surrender Or Die from the Swedish melodic death metal band Carmilla.

Surrender Or Die was recorded at the Claustrophobic Studio in Gävle, Sweden and produced by Ronny Hemlin granting the Carmilla sound. For this recording the band presents a renovated line up, adding energy and character to their music. The single from the Swedish melodic death metal band is the follow-up to the early 2019 debut Deflector.

Felix Björklund, Daniel Karlsson and Håkan Ålander are the three remaining founding members of Carmilla. They now been reinforce by a new drummer Felix Forsberg and not at least a new lead singer Nathalie Astrada. She states, «I am very excited for all the work that lies ahead with excellent musicians who are now my bandmates». The band will release an EP next year, but Forsberg are involved in several music projects so it may take some times to finish the recording?!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*