Newsfeed

L’Homme Absurde:  Increased from one to five

L`Homme Absurd - Belong

Russia’s post black metallers L’Homme Absurde have published a video for their latest single Belong. This single will be the title track for the band’s upcoming album Belong. L’Homme Absurde’s new album will be released on January 17th 2020.

Over the past few years since 2015 when L’Homme Absurde started as a one-man band it has become one of the best known post black metal acts in Russia. Actually the musicians have increased from one to five, a fivefold increase.

The sound of the band can be described as a fusion of modern black metal vibe with metalcore and catchy melodies. Two albums released since the start, Monsters (2016) and Sleepless (2018), received positive reviews in international press and the critics themselves pointed out band’s own style.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Portfolio: L’homme Absurde – “Belong” 2020 (Post Black Metal) – Black Lodge Metal PR

Leave a comment

Your email address will not be published.


*