Newsfeed

Mádra: Produces eloquent passages of nice instrumentation

Mádra – Bittersweet Temptation To Disappear Completely

The band Mádra have an experimental unification of doom metal and black metal. About the struggles of pre-modernity and the failures of the simple life our ancestors lived. The music is a nod to blackened doom metal like Estatic Fear. Mádra produces eloquent passages of nice instrumentation that leave one enrapt in a fragile sorrow. The best track on the debut album Bittersweet Temptation To Disappear Completely is Where Once She Stood.

Hungarian doom metal/black metal band Mádra`s album Bittersweet Temptation To Disappear Completely was recorded, mixed and mastered at Black Neptune Studio by Henrik Sándor. Mádra was formed in 2019 at Budapest, Hungary by Tamás Galántay (drums), Gabor Angeli (vocals, lyrics) and the recently mentioned Henrik Sándor (Songwriting). The band texts talking about the struggles of pre-modernity and the failures of the simple life our ancestors lived.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7110 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*