Newsfeed

Gunjack: Drunk’n’roll experience

Gunjack  - The Cult Of Triblade

The Gunjack project born in 2017. Three metalheads and three fans of old school metal decide to create a new band with scratching and powerful sound. Without finesse and good manners, these guys prefer to hit your ears with a mix of rock’n roll and fucking heavy metal.  The Cult Of Triblade is the title of the second Gunjack studio album that was released six days ago. Recently the band presented the first single Fukushima,

The Cult Of Triblade includes 13 songs of pure old-style heavy music. The lyrics are about war, social problems, marginalization, religion and a bit of sci-fi. The band delivers their thrash metal style combined with rock’n roll style and classic heavy metal. On this album the band continues the saga of the droid Gunjack who faces his main targets. Another piece of this story has been unveiled on the second chapter of a concept that probably will go along with the band in next years.

Mr. Messerschmitt (Alessandro Dominizi) states, «The Cult Of Triblade is our second album, more intense and personal than the previous. It became clear that we don’t like banality… and in this album we shout out our total disappointment about the world».

The band features in its ranks the above mentioned Mr. Messerschmitt (Alessandro Dominizi) on voice/bass, Gamma Mörser (Fabio Cavestro) on guitars and M47 (Andrea Ornigotti) on drums. Influenced by old school metal and big bands such as Motörhead, Iron Maiden, Judas Priest and many others, they use their music background to merge the old school riffs with a modern sound.

Gunjack’s live attitude is just loud music, booze, rock’n’roll and a crazy entertainment! A real drunk’n’roll experience to try! The title track Cult Of Triblade,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*