Newsfeed

Rvana Shmata: With RAWK

Rvana Shmata – Well Helo

Rvana Shmata translated to English is Torn Rag, and Rvana Shmata is a relatively new and good Ukraine rock duo.  The duo actively uses You Tube and the song Well Helo (episode 2 ) have actually landed 100K views!

The band sees each video as part of their story, so they call it episodes. Therefore Well Hello is also labeled as episode 2. They call their musical genre RAWK (raw rock) and they are the first ever band who decided to connect all of their music videos into the single story. That is why they call all of their videos, the episodes.

It may seem rather unusual, because modern music requests the utmost simplicity in everything. But Rvana Shmata decided to create some kind of series, so it has to become more and more interesting. All the events of the story take place in the fictional city of Shmatville.

On October 29, 2019 they showed Episode 1, that was actually the Breaking News. It was a teaser to their first music video. A news presenter announced that two famous musicians had been kidnapped.

Rvana Shmata line-up is Max Prudeus – lead vocals, bass guitar and keyboard and Andrew Zakharin – drums and backing vocals.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3942 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*