Newsfeed

Cardinal Line: 80s inspiration with the addition of modern vibes

Cardinal Line – On The Edge

Russia’s melodic hard rockers Cardinal Line have released a new single entitled On The Edge,

The music of Cardinal Line is inspired by the 80s with the addition of modern vibes. The idea of establishing Cardinal Line band was born in 2012 by Roman Yanko and Tina Leys.  At that time the first songs of band were already written and recorded in demo version. Though at some point there was a major disagreement on further music direction and decision to pause the band had been taken. Musicians, meanwhile, worked on their own projects. In 2018 band was restored and Peter Janssen & Roman Soiko joined the band. This lineup is currently working on a debut album, and the song Snow Queen is a taster of the upcoming music.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*