Newsfeed

Prophets Of The Apocalypse: Invade your lands!

Prophets Of The Apocalypse – Threshold Of War

Pete Serro is a veteran metal musician, and sole member of Prophets Of The Apocalypse. Serro plays guitars, basses, drums and do the programming and he also sings. Once again the thrash metal project Prophets Of The Apocalypse invade your lands,  and now with the first full length album entitled, Threshold Of War. The track Snake Pit Lies,

The album depicts the desolate vision of ancient wars, and the darkness of human conflict, while narrating all of the brutality and bloodiness of battle. Prophets Of The Apocalypse consistently unleash their ferocious music, blending blackened thrash with old-school death metal. A vigorous onslaught of drums guides your extreme expedition, intertwining vehement vocals, technical bass madness, and Pete Serro’s blitzkrieg of guitar wizardry!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4699 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*