Newsfeed

Magnolia: Transport the mind and soul

Magnolia - Cynthia

The band Magnolia’s main concept is to be able to transport the mind and soul of those who listen to their sound. The band deliver healty dozes of Romance, Death, Fado, Emotions and Darkness ensemble by Filipa Pinto, Nuno Gonçalo and Paulo Bucho. Their music blends folk metal, ambient metal, post doom fadoom etc. A very intriguing mix actually, and now this can be heard on the debut album Cynthis. The track Magia De Cynthia,

The purpose of that release is to be able to dive into the depths of the woods of this mystical altar that is Sintra (Portugal), place of origin of the band members. Magnolia are inspired to pay tribute to this unique place, where the Celtic people named it Moon Hill.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3770 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*