Newsfeed

Ironflame: We’re in this together

Ironflame – Blood Red Victory

Hailing from eastern Ohio and western Pennsylvania, Ironflame is a modern heavy metal band with traditionally based ideals. The band was founded in 2016 by vocalist Andrew D’Cagna. Ironflame originated as a solo project but soon became a formidable live unit. The debut album Lightning Strikes The Crown was self released on vinyl in 2017. The album sold out quickly and soon after the band signed a deal with Divebomb Records. The track Seekers Of The Blade,

December 7th the third album Blood Red Victory was released, and again the band will have a European Tour the following year. The new album will once again brandishing Ironflame`s trademark approach to soaring, triumphant heavy metal hymns. Regarding its subject matter, D’Cagna states, «There is a recurring theme of victory in the lyrics for this album. Some songs have an air of chest-out confidence, others are about overcoming adversaries or even adversity itself. Most have been written from a we/us perspective, which makes the listener feel like, We’re in this together».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*