Newsfeed

Outlaws Of Ravenhurst: Slays both dragons and riffage!!!

Outlaws Of Ravenhurst – Myths & Legends

The Canadian band Outlaws Of Ravenhurst obvious have humor as they states, «We slay both dragons and riffage!!!» In addition they say they like artists that can out-rock them, and their band interests is finding the perfect distortion level! They also claim that they play local indie-metal.  On last year’s last day they released the fine album Myths & Legends. The title track Myths & Legends,

The band CEO is, The guy they hired in the bathroom at Broken City. His resume includes eating Welsh stew with his bare hands. Their interests is swordfights, dragons, valor through turmoil!

Outlaws Of Ravenhust have of course a very well-written and humorous biography!

Outlaws of Ravenhurst were born in a time when the greatest threats were attacks from dragons or the Huns. Being champions of chivalry in the medieval period, they found themselves pitted against many enemies, divisive and twisted. As a result of one of their rivalries, The Outlaws were sucked into the early 2000s through a time-portal created by the evil Wizard Uncle Roger. He hoped that by taking them completely out of their element, the 21st century authorities would have them institutionalized, thinking they were raving lunatics; talking of swordfights, dragons and the like.

Nothing could be further from the truth.

The outlaws adapted, teaching themselves the art of what they deemed sonic weaponry, and now believe it is no accident that they have been sent to this era.

Using his skills of blacksmithery, Ken Murdoch saw fit to turn his axe into a device to hurl audible lightning bolts in any direction.

Dan D’Agostino soon made his broadsword one that would pound out such a low hum, that the vibrations would make all of Reykjavik tremble.

Gabe Antal discovered how to make the crashing of waves and thunder peels bend at his very whim and command.

Skyler Mills, being no stranger to combat, learned to wield his mace with such force that slashing and ripping sounds would have a crushing effect.

Their mission is to defend truth and justice through the power of rock and set this world ablaze!

Join in their battle and prepare to have your socks knocked off.

The tracks Crystal Princess and Ashore,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4072 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*