Newsfeed

Warmhole: Inside the touring vehicle

Warmhole - The Weakest Among Us

Baltimore is the largest city in the state of Maryland in the United States, and one of the nation’s most important port cities. The town is also the port of the band Warmhole. The Weakest Among Us is the new highly anticipated sophomore album from the band Warmhole. Prepare yourself for a new generation of slam and technical death metal! The album will be released in six days.

Warmhole featuring Duncan Bentley of Vulvodynia. In addition Wormhole feature members of Cognitive, Equipoise and others. The band offers an amlgam of riff-driven tech death with plenty of slams and brutality in a way that’s straightforward but often quiet effective. The track D-S3,

On this episode of DTB’s Bus Invaders, we take you inside the touring vehicle of the brutal death metal band, Wormhole,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*