Newsfeed

Hatred Inherit: With heavy and dissonant riffs

Hatred Inherit - Hatred Inherit

The city Bottrop had been a coal-mining and rail center and contains factories producing coal-tar derivatives, chemicals, textiles, and machinery. Now the town have produced a fascinating band named Hatred Inherit. The Bottrop band plays old school death metal with a modernized sound, filled with straight-forward compositions lead by a modern drumming as well as heavy and dissonant riffs. The track Bury Your Past,

Hatred Inherit was founded in 2012 by drummer Kai (Phobiatic, Ex – Asphixation), guitarists Stipe and Meike (Buried In Black). The two musicians knowing each other from former projects Seventh Seal Broken and I-Despise. The music the band plays is probably for fans of bands as Malevolent Creation, Dead Congregation, Morbid Angel, Immolation, Decapitated, Behemoth and Death. The track Heads Explode,

Current line-up: Kai – Drums (Phobiatic, ex Asphixation), Nils – Bass, Stipe – Guitar (ex Seventh Seal Broken), Mark – Vocals (ex Masakatsu) and Marc – Guitar (ex Mor Dagor). All five skilled and experienced musicians.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*